Home / / Bingo in de Olmen

Bingo in de Olmen

NIEUWLEUSEN – De bingo van Saam Welzijn in de Olmen aan het Oosterveen 21 te Nieuwleusen,wordt ditmaal op een donderdag gehouden en wel op 21 maart van 19.00 tot 21.30 uur. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bingo-avond. Er worden meerdere rondes gespeeld en er zijn leuke prijzen te winnen. Naast de Bingo is het natuurlijk erg leuk om anderen te ontmoeten, samen een kopje koffie te drinken en zodoende een gezellige avond te hebben. U hoeft zich voor de Bingo niet aan te melden.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.