Home / / Bibliotheek Hardenberg op zoek naar creatievelingen

Bibliotheek Hardenberg op zoek naar creatievelingen

Eind maart organiseert Bibliotheek Hardenberg de expositie ‘Heldinnen en De Moeder de Vrouw’. Dit in het kader van de Nationale Boekenweek die dan plaatsvindt. Het thema is dit jaar: ‘De Moeder de Vrouw’. Voor deze expositie is de bibliotheek op zoek naar kunstenaars en creatievelingen die hun werk, passend bij dit thema, willen exposeren.

Enthousiastelingen die kunstwerken hebben gemaakt die bij dit thema passen, worden uitgenodigd om deel te nemen aan de expositie. Het mag van alles zijn; een schilderij, foto, tekening, verhaal, gedicht etc.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Bibliotheek Hardenberg via info@bibliotheekhardenberg.nl of bellen met 0523 – 270271. Het werk wordt van 23 tot 31 maart geëxposeerd in de Bibliotheek Hardenberg tijdens de Nationale Boekenweek. Werken kunnen tot uiterlijk 22 maart worden aangeleverd.

Lees ook

Het is tijd om (weer) in beweging te komen

(Advertorial) REGIO – Veel Nederlanders zijn door de coronacrisis minder gaan bewegen, ook in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.