Home / / Bakkerij ’t Stoepje begroet Ommen

Bakkerij ’t Stoepje begroet Ommen

OMMEN – Onder de vlag ‘Bakkerij ’t Stoepje’ komt Reinielle Hop-Muijs vanaf 5 maart met haar kraam op de Ommer markt te staan. Samen met haar meiden Willemijn en Manon brengt zij elke week een ruim assortiment ambachtelijk brood, heerlijke koeken en vele soorten hartig aan de man.

“Veel van deze producten bakken wij vers op de markt af, dat ruik je als op de markt loopt en dat proef je op je bordje!” vertelt Reinielle enthousiast.”Al ons brood wordt gesneden waar de klant bijstaat en dat waarborgt de kwaliteit en de versheid ervan.Elke week hebben wij superaanbiedingen. Deze zijn altijd terug te vinden op facebook onder de ‘Markt Ommen weekmarkt’ of bij ‘Stoepje bakker Reinielle’.

Reinielle is geboren in een marktgezin. Al vanaf haar elfde levensjaar ging ze elke zaterdag en tijdens vakanties mee naar de markt. Toen de schooltijd erop zat is ze een ‘marktmeisje’ voor de hele week geworden.” Van wit en bruin tot spelt-,desem-, koolhydraatarm brood en alles wat daartussen zit…Ik heb alle ontwikkelingen op het gebied van brood meegemaakt.” Elke dag is ze op tijd uit de veren om in de bakkerij de heerlijkste spullen in te laden en deze op de markt te brengen.

“Ondertussen ben ik alweer 12 jaar getrouwd. “Als moeder van twee kids probeer ik mijn liefde en passie goed in balans te houden… Ik hoop de inwoners van Ommen en omgeving te ontmoeten aan onze kraam en onze producten met veel liefde en ambacht te verkopen. Heel graag tot ziens aan onze kraam!”

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.