Home / / Alzheimer Café Dalfsen

Alzheimer Café Dalfsen

DALFSEN – ‘Wet- en regelgeving rondom dementie’. Dat is het thema van het Alzheimer Café dat maandagavond 18 maart in Zalencentrum De Overkant, Kerkplein 22 te Dalfsen, gehouden wordt. Mensen met (vermoeden van) dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Om 19.30 uur start het programma (inloop vanaf 19.00 uur.) De avond duurt ongeveer twee uur en de toegang is gratis.
Er zijn deze avond een aantal (gespecialiseerde) consulenten van de gemeente Dalfsen uitgenodigd en een casemanager dementie. Met elkaar kunnen zij op alle vragen beantwoorden rondom wetten en regels waar je mee te maken kunt krijgen bij dementie.
Onderwerpen die onder anderen aan bod zullen komen zijn: wie vergoed wat en wat moet ik zelf betalen? Wat moet ik waar en met wie regelen? Wat is bewindvoering en wanneer is bewindvoering nodig? Hoe kom ik aan een indicatie en wanneer heb je een indicatie nodig?
Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan de consulenten of casemanager. Voor informatie kunt u terecht bij:Janny Velthuis, Mantelzorgconsulent Saam Welzijn, 06-11276383

Lees ook

Koningsdag in aangepaste vorm

OMMEN – De Oranjevereniging Ommen gaat ervan uit dat Koningsdag in een aangepaste vorm gevierd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.