Home / / Alles uit een tablet of telefoon halen

Alles uit een tablet of telefoon halen

OMMEN – Elke derde donderdag van de maand, organiseert de Bibliotheek Ommen een tablet- en smartphonecafé. Tijdens dit café wordt hulp geboden door medegebruikers. Het Tablet- en smartphonecafé is geen lesmorgen en geen opleidingssessie; men kan vrij aanschuiven, in een ongedwongen sfeer. Iedereen is welkom met specifieke vragen of problemen, maar ook om meer ervaring op te doen en gezellig met anderen, kennis over apps uit te wisselen. Het eerstvolgende tablet- en smartphonecafé is op 21 maart tussen 10.00 uur en 12.00 uur, op de bovenverdieping van de bibliotheek in Ommen, Chevalleraustraat 6. Deelname is gratis. Voor de koffie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Lees ook

PB Dalfsen: aandacht voor de Rondweg

DALFSEN – Plaatselijk Belang dorp Dalfsen heeft signalen ontvangen dat de drukte op de Rondweg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.