Home / / ACSLaarman scoort met SV Dalfsen 5

ACSLaarman scoort met SV Dalfsen 5

DALFSEN – Bij voetbal moet gescoord worden om te kunnen winnen en bij ondernemen is het niet anders. Een doel plaatsen, een visie neerzetten, de uitvoering realiseren en een toekomst om naartoe te werken. Elly en John hebben stappen gezet met het bedrijf ACSLaarman om een nieuw doel te kunnen realiseren, die toekomstgericht is. Met Camper Dealer 2dehands b.v. zijn zij een partnerschap aangegaan. Er wordt een totaalconcept aangeboden; van Allround Camper Service, Camperverkoop tot en met Camperverhuur. Om deze reden is het voor ACS Laarman ook passend geweest SV Dalfsen te sponsoren. Het 5e elftal en de leiders zijn in een geheel nieuwe outfit gestoken. Zo is het elftal ook weer toekomstgericht om te trainen en te voetballen met als doel; scoren om te kunnen winnen.

Lees ook

Maandelijkse fietstocht Saam Welzijn

DALFSEN – De eerstvolgende fietstocht van Saam Welzijn in Dalfsen vindt plaats op dinsdag 28 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.