Home / / Zesde editie Bij Ons Dagkamp op nieuwe locatie

Zesde editie Bij Ons Dagkamp op nieuwe locatie

OMMEN – Voor een prachtige afsluiting van de zomervakantie en een onvergetelijke ervaring is Bij Ons Dagkamp de plek waar kinderen willen zijn. Bij Ons Dagkamp is van maandag 19 tot en met donderdag 22 augustus voor alle kinderen van 7 tot en met 12 jaar uit de gemeente Hardenberg, Ommen en Twenterand.

Na vijf jaar in de Oldemeijer is het echtpaar Ruud en Priscilla Pleeging enorm trots te kunnen melden dat de zesde editie zal zijn op hun eigen locatie ’t Golfje in Beerzerveld, centraal gelegen tussen Hardenberg, Ommen en Twenterand. Bij Ons Dagkamp heeft een verrassend programma met elke dag een andere uitdaging.

Aanmelden kan weer van 1 april tot uiterlijk 31 mei via de website. Het advies is om niet te lang te wachten met aanmelden om teleurstelling te voorkomen. Kijk voor meer informatie op www.bijonsdagkamp.nl.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Wat is/was het warm hè. Wij hebben op twee locaties airco apparaten hangen, daar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.