Home / / Zestigste zomeravondvolleybaltoernooi Dalvo

Zestigste zomeravondvolleybaltoernooi Dalvo

DALFSEN – De toernooicommissie van Dalvo is druk met de voorbereidingen van het zestigste Bouwcenter Schippers-Dalvo zomeravondvolleytoernooi, dat van maandag 13 mei tot en met vrijdag 24 mei in de Trefkoele+ te Dalfsen gehouden wordt.

De 48 teams die in 2018 hebben meegedaan krijgen binnenkort weer een uitnodiging voor deelname, maar ook nieuwe teams zijn natuurlijk van harte welkom op het jaarlijkse volleybalfestijn. Kun je een team op de been brengen, dan ben je van harte welkom. Er is plaats voor herenteams, damesteams en gemengde teams en ieder team wordt zoveel mogelijk op het bij het team behorende niveau ingedeeld. Gezelligheid staat voorop maar ook de sportieve rivaliteit tussen de teams bepaalt de goede sfeer tijdens het toernooi.

Ook steeds meer bedrijfsteams vinden de weg naar het toernooi, in 2018 waren dat Morrenhof-Jansen en Foreco en Het Balanico team en Albert Heijn en Jumbo en Dabeko en Gemeente Dalfsen en Het Oude Station. Als collega`s leer je elkaar op een andere manier kennen en dat versterkt weer de band met het bedrijf en met elkaar. De derde set aan de bar van de Trefkoele+ is overigens ook gezellig!

Een (nieuw) team opgeven kan vanaf nu bij: Jan de Weerd b.j.deweerd@ziggo.nl of Jelly Boerdijk j.s.boerdijk@ziggo.nl

Lees ook

Voorlopig geen beperking van glyfosaat in Overijssel

REGIO – De provincie heeft afgelopen donderdag een voorstel afgewezen om het gebruik van chemische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.