Home / / Zoekplaatje van de week

Zoekplaatje van de week

Deze foto is gemaakt omstreeks 1935 en komt uit de collectie van de familie Klosse-Luttekes uit Ommen. Van verschillende mensen op de foto hebben we nog geen namen, zoals van de man zittend vooraan en de voornaam van de vrouw achter hem (van Tusveld). Van de mensen achter van Tusveld zijn de meeste namen nog onbekend. Van links naar rechts staande zijn Roelof van Aalderen, Eva van Gelder en Jaap de Levie. Wie helpt ons aan meer namen en/of weet waar de foto is gemaakt?

Met dank aan Peter Kramer voor een aantal mogelijke namen bij (de complete foto m.b.t.) het zoekplaatje van week 5 (ID0016) van de expositie “Ommen pakt aan” (OPA): 2e van links is mogelijk Aaltje Naber (mevr. Lusseveld), links naast het geruite jasje is mogelijk Ina Gerrits (mevr. Meilink) en 4 dames vandaar naar rechts is mogelijk (wijlen) Ali Minkjan (mevr. Brinkhuis). Bevestiging van namen en/of meer informatie (over ID0016) is nog steeds welkom.

Reacties met vermelding van archiefnummer GS0014 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl: Hammerweg 10 in Ommen.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.