Home / / Weer succes voor MHC Dalfsen

Weer succes voor MHC Dalfsen

DALFSEN – Na JA1, MB1 is er weer een team kampioen in de zaal bij MHC Dalfsen. J6E1 won afgelopen zondag ook haar laatste drie wedstrijden in Ommen. Hierdoor is het team van de coaches Judith Veldhuis en Ismena van Leussen ongeslagen kampioen geworden in de zaal.Het zaalseizoen kan niet meer stuk voor MHC Dalfsen.
In een lekker volle sporthal Carrousel te Ommen werden ook de laatste drie wedstrijden ruim gewonnen door J6E1. Veel ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s waren naar de buurgemeente afgereisd om de jongens aan te moedigen. En, als klap op de vuurpijl, ging het team na afloop met zijn allen friet eten.
Het zaalseizoen zit er bijna op voor MHC Dalfsen. Deze week zijn de laatste trainingen in de Trefkoele. Na de schoolvakanties begint het veldseizoen weer begin maart.

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.