Home / / Waterschapsdebat in de Stoomfabriek

Waterschapsdebat in de Stoomfabriek

DALFSEN – Op woensdag 20 maart kan iedereen stemmen op een lid van het algemeen bestuur van het Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta). Maar wat zijn eigenlijk de standpunten van de verschillende partijen? Welke rol speelt duurzaamheid in de toekomstplannen? Om een antwoord te geven op deze en andere vragen organiseert de Toekomstmakers op dinsdag 12 maart het Waterschapsdebat. Het debat wordt gehouden in Theater de Stoomfabriek in Dalfsen. Het begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar detoekomstmakersdalfsen@gmail.com
De Toekomstmakers wordt georganiseerd door de Duurzame Dorpen van de Gemeente Dalfsen: Nieuwleusen Synergie, Duurzaam Hoonhorst, Duurzaam Oudleusen, Duurzaam Leefbaar Lemelerveld en Groen Gebogen uit Dalfsen.

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

REGIO – Mensen die wel een boosterprik wensen, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.