Home / / Vilsteren maakt geen fout tegen combiclub Diever-Wapse

Vilsteren maakt geen fout tegen combiclub Diever-Wapse

WAPSE – De selectie van Vilsteren keek eventjes raar op, toen het aankwam bij het sportpark in Diever. Het was wel erg rustig. Afgelast? Met dit stralende weer? Nee toch!? Gelukkig werden Hendri Zwinselman en zijn gevolg uit de droom geholpen en verwezen naar het naburige Wapse. Combiclub v.v. Diever-Wapse had het thuisduel tegen v.v. Vilsteren geprogrammeerd op complex Oens Huus in Wapse, vier kilometer verderop.
Hoe dan ook het gezelschap uit het Vechtdal raakte niet door dit misverstandje van streek. Op basis van de ranglijst lag een overwinning in de lijn der verwachting en een winstpartij rolde er ook uit. Vilsteren kan zich dus met opgeheven hoofd in het zo beminde carnaval storten. “Het ging niet echt gemakkelijk”, nuanceerde Zwinselman de zege. “Maar het was wel dik verdiend.” Wouter Mars profiteerde van prima voorbereidend werk van Justus von Martels en opende de score. De thuisclub kwam nog wel op gelijke hoogte, maar Mars zette de bezoekers nog voor de thee voor de tweede keer op een voordelige marge.
Na de onderbreking viel de beslissing. Mars kroop nu in de rol van voorbereider en tot twee keer toe mocht Fedor Hendriks de kroon op het werk zetten. Na de 1-4 was de klus wel geklaard en liet Zwinselman de B-junioren Pim Kamphuis en Lars Kampman snuffelen aan het grote werk. De thuisclub gaf in de slotminuten de nederlaag een iets dragelijker aanzien, 2-4.
Door de zege draait Vilsteren goed mee met ‘de elite’ van klasse 5A.

Stand 5A: Hoonhorst 15-39, DVSV 15-33, Vilsteren 16-32, IJhorst 15-26, BEW 13-24, Giethoorn 15-23, Old Forward 14-22, Kuinre 15-22 (27-25), Uffelte 15-22 (33-33), Scheerwolde 15-16, Blankenham 13-12, Diever/Wapse 14-11, Wapserveen 14-7 en Willemsoord 13-0.

Verslag: Willem Lampe

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

REGIO – Mensen die wel een boosterprik wensen, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.