Home / / Vilsteren laat zich aftroeven door DVSV

Vilsteren laat zich aftroeven door DVSV

DARP – Vilsteren nam het in Darp op tegen DVSV, de enige ploeg die gelijke tred kan houden met de gedoodverfde kampioenskandidaat Hoonhorst.
DVSV heeft de eerste twee competitiewedstrijden van dit seizoen met 4-2 verloren, daarna alles gewonnen met een ontketende Brian van der Zweerde, de goalgetter met een arbeidsverleden bij onder meer eersteklasser d’ Olde Veste ’54, heeft al negentien goals in het mandje heeft liggen. Vilsteren putte een week eerder zelfvertrouwen door in een uitstekende wedstrijd de titelaspiraties van IJhorst te dimmen (2-1).
En ja, het had zo mooi kunnen wezen, als…, maar helaas… Trainer Hendri Zwinselman was vanzelfsprekend teleurgesteld, maar vond de overwinning voor de thuisclub terecht. “Ze legden meet strijd en inzet aan de dag als ons. Elke tweede bal was voor hen. Het spelletje van DVSV is niet zo moeilijk. Van achterin een lange bal op sterspeler Van de Zweerde, die mag er wat leuks mee doen.” De veelscorende spits had niet bepaald zijn dag, maar was wel verantwoordelijk voor de openingstreffer vanaf elf meter, na een handsbal van Jari Vlierman. Deze 1-0 was tevens de ruststand. Ook na de thee kreeg Vilsteren geen poot aan de trapper. En als een kwartier voor tijd Joeri Wietsma vanuit een corner de 2-0 aantekent ziet Zwinselman de bui al hangen. Het komt inderdaad niet meer goed deze middag.

Stand 5A: Hoonhorst 13-33 (63-12), DVSV 13-33 (54-14), Vilsteren 14-26, IJhorst 13-25, BEW 11-21, Old Forward 12-19, Giethoorn 13-19 (30-31), Uffelte 13-19 (28-27), Scheerwolde 13-16 (28-28), Kuinre 13-16 (18-24), Blankenham 12-9, Diever/Wapse 12-8, Wapserveen 13-7 en Willemsoord 11-0.

(Archief)foto: Vilsteren werd in Darp afgetroefd door thuisclub DVSV

Verslag: Willem Lampe

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.