Home / / Valentijnsconcert van Sarabande in Dalfsen

Valentijnsconcert van Sarabande in Dalfsen

Vrouwenkoor Sarabande verzorgt op 17 februari een Valentijnsconcert in de Grote Kerk aan het Kerkplein in Dalfsen. Sarabande is een koor van twintig vrouwen uit de omgeving van Dalfsen en wordt geleid door dirigent Joan Jonkman. Het repeteert elke week in de voormalige Dalfser synagoge.

Onder het thema Valentijn zingt het koor werken van J. Brahms (Liebesliederwalzer), F. Schubert (Ständchen), E. Elgar (Fly, singing bird en the Snow) en E. Whitacre (5 Hebrew Love Songs). Dat deze liederen vooral over liefde gaan is, gezien het thema van dit optreden, wel duidelijk.

De kaart zijn tot de dag van het optreden verkrijgbaar bij Primera Dalfsen in de Prinsenstraat. De kaarten kosten 10,00 in de voorverkoop en kosten 12,50,- op de dag zelf. De deuren van de Grote Kerk gaan om 14.30 open. Het concert start om 15.00.

Meer informatie over het koor is te vinden op www.vrouwenkoorsarabande.nl.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.