Home / / Sportclub Balkbrug sleept veilige marge over de streep

Sportclub Balkbrug sleept veilige marge over de streep

BALKBRUG – Een merkwaardige wedstrijd op sportpark De Balk. De match duurde maar een half uurtje en was het restant van de gestaakte wedstrijd Balkbrug – FC Ulu Spor van 28 oktober van het vorige jaar. Met een 3-0 tussenstand, met goals van Steven Zwiers en twee van Lennart Baas, toverde arbiter Eric Philippo Zwollenaar Harun Kafali de gele prent voor na een overtreding. En nog eentje nadat de speler van FC Ulu Spor in het Turks tegen de leidsman begon te foeteren. Wegwezen dus. De plaatsverwijzing leidde tot tumult. De leidsman uit Deventer voelde zich daarna niet meer veilig en staakte het duel.
Zondag werd dus afgetrapt met nog een half uurtje op de klok. Balkbrug heeft de punten hard nodig om uit ‘de rode zone’ te geraken. De 3-0 werd over de streep getrokken. Dik Runherd, oefenmeester in Balkbrugse dienst, zag Mehmet Dede een strafschop missen en een goal van Patrick Bloemberg werd afgekeurd. “We hebben gedaan wat we moesten doen en hebben de aansluiting weer te pakken. Joey Overes was voor mij de uitblinker”, gaf Runherd zijn doelman een verdiend compliment.

Stand 4A: De Blesse 13-31, Steenwijkerwold 13-30, Oranje Zwart 12-28, Wacker 13-28, Steenwijk 12-25, VWC 13-18, RKO 13-16, Ulu Spor 13-12 (21-31), UDIROS 13-12 (19-39), Kraggenburg 13-11, Balkbrug 13-10 en Aengwirden 13-1.

Verslag/foto: Willem Lampe

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.