Home / / Roel Gaasbeek driemaal Nederlands Kampioen

Roel Gaasbeek driemaal Nederlands Kampioen

OMMEN – Opnieuw heeft Roel Gaasbeek, die traint bij de Ommer sportschool Sportrijk fit & gezond, hoge ogen gegooid tijdens de Nederlandse Indoor Atletiek Masters kampioenschappen, die van 1 t/m 3 februari voor de elfde maal in Omnisport in Apeldoorn werden georganiseerd.

De NK Indoor Atletiek Masters zijn de kampioenschappen waar atleten in diverse leeftijdsklassen boven de 35 jaar strijden om de Nederlandse titels en medailles. Dit kampioenschap wordt georganiseerd namens de Atletiekunie & het platform Masters. Volwassenen en ouderen nemen op leeftijdsniveau deel aan de diverse atletiekwedstrijden.
Vrijdag stond de 400m op het programma. Roel wist daar de eerste plaats te behalen in zijn leeftijdsgroep (75+) in 84,76 sec. Zaterdag wist hij opnieuw een eerste plaats te behalen bij de 60m in 10,1 sec. En ook zondag scoorde hij een gouden medaille op de 200m in 35,92 sec. Waarna hij een uur later meedeed aan de 1500m, die hem met zijn tijd van 7:12,03 sec. een zilveren medaille opleverde.
Zo wist Roel dus maar liefst driemaal een Nederlands Kampioenschap te behalen en daarnaast op de langste afstand een tweede prijs.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.