Home / / Postzegelruilbeurs met veiling

Postzegelruilbeurs met veiling

OMMEN – Postzegelvereniging Ommen en Omstreken houdt donderdag 7 februari om 20.00 uur weer een verzamelavond in het Hervormd Centrum, Prinses Julianastraat 8 te Ommen. Een avond voor jong en oud. Er is een veiling van zestig kavels. U kunt zegels ruilen, kopen of verkopen. Wilt u Nederland sparen dan is het ook wel leuk om daarnaast een motief te sparen, bijvoorbeeld zegels met vogels, paddenstoelen, schepen, schildpadden, koeien, bloemen enzovoorts. Ook kunt u natuurlijk andere landen sparen.
Ook heeft de vereniging kistjes voor de rondzending in Ommen waaraan u kunt meedoen. Dan kunt u thuis alles rustig uitzoeken en eventueel uw verzameling aanvullen. Voor informatie bel 06-15278130. Voor postzegelverzamelaars is dit een geschikte avond om de collectie uit te breiden. Ook niet- leden zijn van harte welkom.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.