Home / / OZC verslikt zich in hekkensluiter Blauw Wit ‘66

OZC verslikt zich in hekkensluiter Blauw Wit ‘66

HOLTEN – Blauw Wit ’66 degradeerde vorige jaargang uit de tweede klasse. Nogmaals een buiteling ligt in de lijn der verwachting. De ploeg van trainer Helwich Machielsen staat afgetekend onderaan, maar OZC bracht de hoop terug bij de formatie uit Holten. “Alles wat we een week eerder tegen DES wel op konden brengen qua strijd en vechtlust, konden we nu niet”, analyseerde OZC-oefenmeester Martijn Berger na afloop.

“We hebben ons simpelweg af laten troeven. Trouwens, zo slecht is Blauw Wit helemaal niet. Ze hebben een paar keer ongelukkig verloren en er zijn wat spelers van een blessure teruggekomen. Ze gaan nog wel punten pakken.” Dat deed overigens niets af aan het zwakke optreden van de bezoekers uit Ommen. Aanvankelijk leek het een makkelijke middag te worden aan de uitlopers van de Holterberg. Amper van start bracht Tom Kok OZC op voorsprong. Lang genieten van deze voordelige marge kon Berger en zijn gevolg niet. Gijs Klein Nagelvoort schoot nog binnen het eerste kwartier de thuisclub langszij. Lang leek het uit te draaien op een onbeslist, maar Klein Nagelvoort besliste een minuutje of tien voor tijd anders en liet de hoop op lijfsbehoud oplaaien in de harten van het thuislegioen. Eindstand 2-1.

Stand 3D: PH 15-41, Bergentheim 16-36, Hellendoorn 16-28, Quick ’20 14-27, Kloosterhaar 15-22, Voorwaarts V 16-21, SVVN 15-20 (30-28), OZC 15-20 (27-34), ASV ’57 16-20, Mariënberg 16-19, Wilhelminaschool 16-18, DES 16-14, Juliana ’32 14-10 en Blauw Wit ’66 16-8.

(Verslag/foto: Willem Lampe)

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.