Home / / OZC kansloos tegen soeverein PH

OZC kansloos tegen soeverein PH

OMMEN – Het is niet zozeer de vraag of PH kampioen wordt in 3D, hooguit wanneer de vlag uit kan in Almelo. Op de formatie van trainer Roy Bouck staat geen maat. Ook OZC was afgelopen zaterdag kansloos: 0-5.

Voordat de Tukkers naar Ommen afreisden waren elf van de twaalf competitieduels omgezet in winst. Alleen Bergentheim wist PH een halt toe te roepen (2-2). In de Twentse textielstad ging OZC er eerder dit seizoen al met 4-0 af.

Op de eerste dag van februari werd het op Westbroek, dat geteisterd werd door natte sneeuwbuien, ook al geen pretje. Nou ja, positief bekijken. Tegen dit soevereine PH is geen eer te behalen. Twee keer een zeperd, maar oké, deze nare klus is achter de rug. Een vijfklapper dus. Zo er al vrees was voor een tuchtiging, dan werd deze angst omgezet in realiteit.

Nog geen kwartier aan de gang of Sander Bekhuis profiteert van een beroerde uittrap Rob Schuldink. Als even later Ferhat Ayhan een corner verlengt tot in het net wordt de missie zo goed als kansloos. Het kwaliteitsverschil is simpelweg te groot. Nou ja, wie weet tegen tien man? Stefan Olde Olthof mag nog voor rust douchen, na een even vreemde als drieste actie – hij geeft Erwin Schuldink een beuk in het gelaat.

OZC heeft een man meer, maar kan niet profiteren. Sterker, goalgetter Bekhuis mag nog voor de thee de stand naar 0-3 tillen na een wat goedkoop gekregen strafschop, waar doelman Schuldink bij betrokken was. Ook na de onderbreking kan de thuisclub nog niet een potje van het teerste porselein breken. Nauwelijks onderweg voor deel twee tekent Guy van Straaten voor 4-0. En het leed is nog niet geleden. Als de Ommer defensie het aan elkaar over laat, pikt Hugo Seckel in de slotfase zijn goaltje mee en zorgt voor dramatische cijfers op het scorebord, 0-5.

Stand 3D: PH 13-37, Bergentheim 14-32, Quick ’20 12-26, Hellendoorn 14-25, Voorwaarts V 14-20, SVVN 13-19, OZC 13-17, ASV ’57 14-17, Kloosterhaar 13-16, Wilhelminaschool 14-16, DES 14-13 (22-32), Mariënberg 14-13 (14-35), Juliana ’32 12-10 en Blauw Wit ’66 14-5.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.