Home / / Oud papieractie van ABSD

Oud papieractie van ABSD

DALFSEN – De Vrienden van de seniorenbond ABSD houdt 31 januari en 1 en 2 februari een oud papieractie. Papier brengen is mogelijk op vrijdag 1 februari van 14.00 tot 16.30 uur en zaterdagmorgen 2 februari van 9.00 tot 11.30 uur bij de kerk aan de Polhaarweg. Let op: op zaterdagmorgen wordt er geen papier gehaald, papier brengen kan echter wel. In de Gerner Marke wordt vrijdagmorgen 1 februari papier gehaald. Graag om 9.00 uur aan de weg zetten. U mag het papier ook zelf brengen op de aangegeven tijden.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.