Home / / Moeizaam gelijkspel voor handbalsters Morrenhof-Jansen Dalfsen

Moeizaam gelijkspel voor handbalsters Morrenhof-Jansen Dalfsen

DALFSEN – De handbalsters van Morrenhof-Jansen Dalfsen speelden afgelopen zaterdag thuis tegen VZV. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel (25-25).

Indien Jill Kooij tien seconden voor tijd de strafbal had verzilverd, was het er zelfs nog met de volle winst vandoor gegaan. De vraag is wel of dit dan verdiend was geweest, want bijna de gehele wedstrijd liep Dalfsen achter de feiten aan.

Het huidige jonge team moet het duidelijk hebben van hard werken. Want technisch gaat er wel het een en ander mis. Het ontbreek het team momenteel aan scorend vermogen en als dan de strafballen er ook niet in gaan, is dat niet goed voor het zelfvertrouwen. Via standen 5-5, 10-9 werd een 13-17 ruststand bereikt.

Na de hervatting kwam Dalfsen terug in de wedstrijd en trok Nikki Wilsterman via enkele prachtige en technisch goed uitgevoerde lobjes de wedstrijd weer gelijk (20-20). Via een strafbal kwam Dalfsen via Nele Antonissen zelfs op een kleine voorsprong. Bij een stand van 25-24 en nog een minuut op de teller had Antonissen via een strafbal afstand kunnen nemen, maar zij miste. Uit de tegenaanval scoorden de bezoekers wel. Toen ook Kooij de laatste strafbal miste was de laatste vrije bal voor de bezoekers maar die ging ver over. Eindstand 25-25.

Zondag speelt Dalfsen om 14.00 uur opnieuw thuis. Dan is Handbal Venlo de tegenstander.

Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Wethouder Ko Scheele leest voor bij de bieb

OMMEN – Van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari zijn de Nationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.