Home / / Martin Overweg winnaar Vechttrofee 2018

Martin Overweg winnaar Vechttrofee 2018

VECHTDAL – Tijdens de deelnemersbijeenkomst van Vechtdal Marketing heeft Henk van Voornveld, directeur MarketingOost, de Vechttrofee overhandigd aan Martin Overweg. Ondernemers en inwoners van het Vechtdal hebben hem daarmee benoemd tot beste Vechtdal promotor van 2018.

Jaarlijks reikt Vechtdal Marketing de Vechttrofee uit aan personen of organisaties die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt om de naam van het Vechtdal in positieve zin uit te dragen. Kandidaten voor deze prijs worden aangedragen door bewoners en bedrijven in het Vechtdal. Nadat uit alle aanmeldingen een top drie was samengesteld, waren zij ook degenen die uiteindelijk bepaalden wie de prijs won.

Martin Overweg heeft camping De Klashorst in Diffelen in 18 jaar omgetoverd van boerencamping tot erkend Natuurkampeerterrein. Niet alleen op de camping kunnen de mensen genieten van het leven in en met de natuur, Martin neemt ze ook mee op Bushcraft. Duizenden mensen per jaar worden geïnspireerd tijdens belevingswandelingen variërend van enkele uren tot meerdere dagen. Ook de media weten Martin te vinden, waarbij hij altijd het Vechtdal uitdraagt. En alsof hij alle tijd heeft zet hij zich vrijwillig in voor ontwikkeling van de Cultuurhistorie App, Hardenberg Buiten en de werkgroep Greenline Vecht.

De Vechttrofee is dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. Elk jaar wordt Vechtdal Marketing overspoeld met aanmeldingen voor mogelijke kandidaten. Allemaal hebben ze op hun eigen manier liefde voor de regio. Ze zijn trots op het gebied en dragen dat maar wat graag uit. Vechtdal Marketing is erg blij met zoveel goede ambassadeurs in het gebied. “Het zijn deze ambassadeurs die de positionering ‘Vechtdal Overijssel, Alle Tijd’ lading geven en zorgen dat het veel meer is dan een loze kreet”, aldus Tamara Toering, Merkleider Vechtdal Marketing.

Foto: Vechtdal Marketing

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.