Home / / Marie Kievitsbosch wandeling weer in trek

Marie Kievitsbosch wandeling weer in trek

DALFSEN – Omdat er veel animo was voor de twee vorige edities werd zondagmiddag opnieuw de Marie Kievitsbosch wandeling gehouden. Marie Kievitsbosch heeft haar hele leven doorgebracht in het Sterrebos en was mede de grondlegger van Partycentrum Het Boskamp. In totaal hadden zich 41 wandelaars gemeld. Deze gingen onder leiding van Wim Schrijver, zoon van Marie Kievitsbosch, voor een tocht van ongeveer 6 km langs onder andere de vistrappen die het afgelopen jaar zijn aangelegd in de Marswetering en daarna via het Engelse Werk en Den Aalshorst. Vervolgens ging het richting de Zandwijk en door het Sterrebos weer terug naar Het Boskamp.
Helena en Dick uit Lemelerveld waren enthousiast over deze wandeling. “Op de fiets kennen we deze omgeving wel goed maar al wandelend en met de informatie van de gids is het toch anders”, zegt Dick. Na afloop van de wandeling was er balkenbrij en snert, naar het voorbeeld van Marie Kievitsbosch.

Foto/tekst: Evert Jan Goos

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.