Home / / Koersbal in de Spil

Koersbal in de Spil

NIEUWLEUSEN – Bij voldoende belangstelling start Saam welzijn een derde Koersbalgroep in Nieuwleusen. Deze groep zal op maandagmiddag 4 maart om 14.00 starten in de Spil. (tot 16.00 uur) Het spel lijkt op jeu-de-boules en wordt binnen beoefend op een mat van 2 x 8 meter. Het is een wedstrijdspel waarbij ook voldoende gelegenheid is om gezelligheid te ervaren door met elkaar een praatje te maken en in de pauze samen een kopje koffie te drinken.

Belangstellenden zijn van harte welkom om dit spel wekelijks te komen spelen. De eerste paar keer zijn er ervaren koersballers aanwezig om het spel zo nodig uit te leggen. Heeft u belangstelling om de eerste bijeenkomst, op 4 maart, te bezoeken? Aanmelden kan bij Saam welzijn, tel.: 0529-793012 of email: j.geerts@saamwelzijn.nl

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

REGIO – Mensen die wel een boosterprik wensen, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.