Home / / Kindermiddag bij Vechtdal College in Ommen

Kindermiddag bij Vechtdal College in Ommen

Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich opmaken voor een gezellige kindermiddag. Op 8 maart is er op het Vechtdal College in Ommen een klimwand, een springkussen en een lasergamset. Uiteraard wordt er ook geknutseld en geschminkt.

“Er is ook gedacht aan de ouders, opa’s, oma’s tantes en ooms”, aldus de organisatie. Er worden namelijk mooie prijzen verloot die beschikbaar zijn gesteld door verschillende ondernemers in Ommen. De opbrengst van de middag gaat naar het Diabetes Fonds.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.