Home / / Kamermuziek tussen de gobelins in Kasteel Eerde

Kamermuziek tussen de gobelins in Kasteel Eerde

OMMEN – Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 april zijn er zes verschillende concerten in Kasteel Eerde. De concerten worden aangeboden door Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumentenfonds aan tijdens het ‘NMF kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Vooraf krijgen bezoekers een rondleiding op de gerestaureerde ‘bel-etage’.

Van vrijdagavond tot en met zondagmiddag vinden maar liefst zes verschillende concerten plaats. Cello- en vioolsonates, pianomuziek, zang, maar ook jazzmuziek: allerlei instrumenten zullen in het weekend van 5, 6 en 7 april klinken in het kasteel. Keuze genoeg voor de liefhebbers van kamermuziek. Op de website van het Kamermuziekfestival staat een beschrijving van alle concerten en de achtergrond van de musici.

www.natuurmonumenten.nl/kamermuziekfestival

Lees ook

Politiek Verwoord

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.