Home / / Inschrijving Rabobank Clubkas Campagne geopend: €175.000 voor lokale sport-, muziek- en cultuurclubs

Inschrijving Rabobank Clubkas Campagne geopend: €175.000 voor lokale sport-, muziek- en cultuurclubs

Het stichtings- en verenigingsleven speelt een belangrijke rol in de lokale leefomgeving. Het brengt mensen bij elkaar en geeft iemand de kans om zijn of haar talent op het gebied van sport, muziek of cultuur te ontwikkelen. Hier levert de Rabobank graag haar bijdrage aan en daarom organiseert Rabobank Vaart en Vechtstreek tweemaal per jaar een campagne waarbij leden van de Rabobank een aanzienlijk bedrag mogen verdelen onder lokale verenigingen en stichtingen. In het voorjaar gaat dit geld naar clubs met de focus op sport en ontspanning. Dit is de Rabobank Clubkas Campagne. In het najaar op maatschappelijke en buurtversterkende organisaties onder de noemer Rabobank Coöperatie Weken.

Vanaf 1 februari kunnen verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Vaart en Vechtstreek zich inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Met deelname aan deze campagne snijdt het mes aan twee kanten: enerzijds wordt de zichtbaarheid van de verenigingen en stichtingen vergroot, anderzijds maken zij kans op een fantastisch geldbedrag. In 2019 is er € 175.000 beschikbaar. Dit bedrag wordt verdeeld door de leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Zij kunnen stemmen op verenigingen die zij een warm hart toedragen. Zo houdt de coöperatieve bank het verdelen van haar sponsorgelden transparant en van ons allemaal.

Hoe zorgen clubs ervoor dat leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek op jouw club gaan stemmen? Campagne voeren en zichtbaar zijn is ontzettend belangrijk. Gebruik daarbij #clubhart in alle uitingen, zodat je als club goed vindbaar bent. Verover vervolgens de harten van de leden van de Rabobank door te laten zien waarom jullie het geld zo hard nodig hebben. Zowel online, als offline. Om verenigingen en stichtingen te helpen bij het promoten van hun club heeft de Rabobank promotiepakketten beschikbaar met handige hulpmiddelen. Deze staan op de website van de Rabobank Clubkas Campagne. Volg daarnaast de Facebookpagina van Rabobank Vaart en Vechtstreek, zodat je niets mist van de Rabobank Clubkas Campagne.

In totaal is er € 175.000 beschikbaar voor het lokale verenigingsleven tijdens de Rabobank Clubkas Campagne, waarvan € 165.000 wordt verdeeld door de Rabobank leden. Omdat een goede campagne tijd en energie kost, zijn er daarnaast in totaal tien bonusprijzen beschikbaar van € 1.000 voor ‘hartverwarmende campagne’ en ‘jeugdige video’. Je kunt als club dus € 1.000 extra krijgen bovenop het bedrag wat je ontvangt vanuit de ontvangen stemmen.

Meer dan 20.000 leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek ontvangen een stemkaart en verdelen 5 stemmen via een online stemtool. Dit gebeurt van 15 maart tot en met 1 april 2019. In totaal wordt er € 165.000 verdeeld over alle deelnemende verenigingen en stichtingen. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag voor de clubkas van de deelnemende club. De waarde van een stem wordt berekend door € 165.000 te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Ieder lid verdeelt vijf stemmen waarbij maximaal twee stemmen op dezelfde club gegeven mogen worden. Maak dus jacht op de zwevende kiezer!

Als klant van Rabobank ben je niet automatisch lid. Dit kun je kosteloos aanvragen. Als jouw achterban dit voor 15 februari doet dan kunnen zij jouw club ondersteunen. Communiceer dit dus op tijd naar jouw achterban!

Dinsdagavond 12 februari vindt er een voorlichtingsavond plaats in de Gashouder in Dedemsvaart. Tijdens deze avond worden de details van de Rabobank Clubkas Campagne verder toegelicht aan verenigingen en stichtingen die willen meedoen. Daarnaast worden er tips &tricks voor het succesvol campagne voeren en is er ruimte voor het stellen van vragen. Clubs kunnen zich voor de informatieavond aanmelden via: www.rabobank.nl/vvs.

Verenigingen en stichtingen waarbij sport, muziek of cultuur centraal staat en bankieren bij Rabobank Vaart en Vechtstreek, kunnen zich vanaf 1 februari 2019 inschrijven via www.rabobank.nl/vvs. Aanmelden kan tot 1 maart 2019.

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.