Hattrick voor Gwendolyn Krieger op Overijssels Kampioenschap

HESSUM – Gwendolyn Krieger (14) uit Hessum heeft opnieuw een heel bijzondere prestatie geleverd met haar pony’s. Ze herhaalde haar bijzonder hattrick van afgelopen zomer.

Ze werd deze winter eerst in kring Vechtdal, waar ponyclub Dalfsen bij aangesloten is met al haar drie wedstrijdpony’s Kringkampioen, waardoor ze aan start mocht komen op het Overijssels Kampioenschap. Deze werd over twee weekenden verreden in diverse klassen.

Gwendolyn werd vorige week al RegioKampioen in de Z2 dressuur met haar pony Heidepeel’s Constantijn en RegioKampioen met Haanpoal’s Rossi in de M1 dressuur. Gwendolyn had echter nog een troef in handen haar D pony Chapeau in de M2 dressuur, de klasse die dit weekend in Hardenberg aan start kwam. Ze moest hier als eerste van start, een lastige positie, maar legde de lat met 76,66 procent meteen hoog. Met de prijsuitreiking bleek dat meer dan genoeg te zijn voor een derde Overijsselse titel. Gwendolyn herhaalt hiermee de bijzondere hattrick van de zomer, waar ze met deze drie pony’s ook driemaal Overijssels Kampioen werd.

Inmiddels is ze met alle drie de pony’s gepromoveerd en met Constantijn zelfs naar de hoogste internationale klasse. Nu volgt er opnieuw een moeilijke keuze , want ondanks dat Gwendolyn drie tickets voor het Nederlands Kampioenschap in Ermelo kreeg uitgereikt, mag dit reglementair niet en moet Gwendolyn de keuze gaan maken,welke twee pony’s mee naar het NK mogen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.