Home / / Handbal Morrenhof-Jansen Dalfsen door naar kampioenspoule

Handbal Morrenhof-Jansen Dalfsen door naar kampioenspoule

DALFSEN – Ondanks de nederlaag, afgelopen zaterdag tegen landskampioen VOC in Amsterdam, heeft Dalfsen zich alsnog gekwalificeerd voor de kampioensgroep. In de hoofdstad werd het 36-29 voor de thuisploeg.

Bij de loting voor de kwartfinale van het bekertoernooi werd Morrenhof-Jansen Dalfsen wederom gekoppeld aan VOC Amsterdam. In de laatste jaren was dit vaak de finalewedstrijd, maar dit seizoen ontmoeten beide teams elkaar dus al in de kwartfinale. Deze wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 12 maart om 20.00 uur in Sporthal Elzenhagen in Amsterdam.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.