Home / / GVN DanceDance op de kaart

GVN DanceDance op de kaart

NIEUWLEUSEN – Na maanden trainen, dansten de vier hiphop crews van DanceDance hun eerste wedstrijd van dit seizoen. Bij de Noord Nederlandse kampioenschappen (NNKS) in Drachten, op 26 januari, hebben zij ondanks de zenuwen vier prachtige plekken weten te bemachtigen.

De dag begon al goed, toen het jongste team (Back2Back) de eerste prijs binnenhaalde. Voor de meeste meiden van dit team, was het de eerste keer dat zij een wedstrijd dansten en zijn daarom erg blij met het behaalde resultaat. Ook de dansers van Trouble Makerz (16 t/m 18 jaar) hebben een mooie plek te pakken, zij eindigden op de zesde plek. Het 19+ team (BE-FORCE), ging ‘s avonds na een lange dag, zeer tevreden met een derde prijs naar huis.

Het toppunt van de dag was de prestatie van Dark Delivery (13 t/m 15 jaar). Zij werden gepromoveerd naar het hoogste niveau van de wedstrijd! Alle dansers en ook de trainers (Dion Legebeke & Suus Schrijver) kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag en maken zich in de komende tijd gereed voor de volgende wedstrijd, op 23 maart.

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

REGIO – Mensen die wel een boosterprik wensen, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.