Home / / De Hoonhakkers gaan Wild Wild West

De Hoonhakkers gaan Wild Wild West

HOONHORST – Voordat het Carnavalsweekend losbarst, nemen de Hoonhakkers op zondag 17 februari, tijdens het Prinsenspektakel, afscheid van prins Luc de eerste. Ook worden de nieuwe prins(es) en jeugdprins(es) bekend gemaakt.

De hele middag wordt muzikaal ondersteund door DJ Eric Witteveen die menig carnavalsnummer de revue laat passeren, om iedereen op te warmen voor het echte carnavalsweekend. De carnavalsvereniging heeft dit jaar als thema “De Hoonhakkers bint de beste van het wilde westen”. Het prinsenspektakel begint om 14.00 uur in Residentie Zaal Kappers.

Huidige Prins Luc & jeugdprins Niek.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.