Home / / ChristenUnie Ommen organiseert fotowedstrijd

ChristenUnie Ommen organiseert fotowedstrijd

OMMEN – De ChristenUnie Ommen organiseert een fotowedstrijd ‘Plekken van waarde’. De partij wil van de inwoners weten wat voor hen een unieke plek van waarde is in de gemeente Ommen.

Foto’s kunnen tot 5 maart ingestuurd worden. Inzenders worden verzocht daarbij in het kort te vermelden waarom die plek voor hen waardevol en belangrijk is. “Misschien vind je dat de politiek er meer aandacht aan moet besteden, of met plannen moet komen. Dat willen we graag weten”, laat de ChristenUnie weten.

Een jury nomineert uit de inzendingen de tien mooiste ‘Plekken van waarde’. De ChristenUnie is van plan die tien foto’s op een publieke plek op te hangen. Op de genomineerde inzendingen kan worden gestemd, de inzending met de meeste stemmen krijgt een leuke prijs. Inzendingen zijn welkom via vanwaarde@ommen.christenunie.nl of facebook.com/cuommen.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.