Home / / Burgemeester Hans Vroomen opent nieuwe vestiging van Pro Juventus GGZ in Ommen

Burgemeester Hans Vroomen opent nieuwe vestiging van Pro Juventus GGZ in Ommen

Burgemeester Hans Vroomen brengt op 1 maart een bezoek aan de nieuwe vestiging van Pro Juventus GGZ aan de De Lagen Oordt 10 in Ommen. Daar verricht hij de opening van het nieuwe pand van de zorgaanbieder voor geestelijke gezondheidszorg voor jeugd, jongvolwassenen en volwassenen.

Een paar honderd cliënten uit de regio zijn al in behandeling bij Pro Juventus, zij moeten nu reizen naar bijvoorbeeld Wezep of Wijhe. Voor Pro Juventus was de keuze voor Ommen daarom voor de hand liggend. Daarnaast speelde mee dat Pro Juventus een actieve rol speelt bij de Transformatie Jeugdzorg regio IJsselland. Deze activiteiten kunnen voortgezet worden in Ommen, dat deel uitmaakt van deze jeugdzorgregio.

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

REGIO – Mensen die wel een boosterprik wensen, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.