Home / / Boekstartcafes voor baby en peuters

Boekstartcafes voor baby en peuters

REGIO – Woensdagochtend 6 februari in de bibliotheek van Nieuwleusen en donderdagochtend 7 februari in de bibliotheken van Lemelerveld en Dalfsen zijn er weer de maandelijkse Boekstartcafés.

BoekStart stimuleert (voor)lezen met baby’s en peuters. Met de baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van het kind, zo blijkt uit onderzoek. En het verhoogt de concentratie. Bovendien schept het een band tussen ouder en kind. Allemaal zaken waar de baby een leven lang plezier van heeft.

Deelnemers zijn van harte welkom bij deze maandelijkse voorleesbijeenkomsten van Janneke en Karin op woensdag (eerste woensdag van de maand) in Nieuwleusen. Of bij Janny en Hilly op donderdag (eerste donderdag van de maand) in Dalfsen en Ada en Corry (eerste donderdag van de maand) in Lemelerveld.

Thema van deze maand in Nieuwleusen is ‘Mondverzorging’. In Dalfsen ‘Winter’ en Lemelerveld ‘Ziek zijn’. Tijd: 10.00 – 11.00 uur. De toegang is gratis en koffie/thee staat klaar.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.