Home / / Zoekplaatje van de week

Zoekplaatje van de week

Bij deze foto, gemaakt in mei 1957 in het zwembad “Olde Vechte” in Ommen, wordt vermeld “excursie raad”. Wie helpt ons aan de namen van de personen op deze foto?

Herman Wigbels was van 1950 tot 1983 fotojournalist in de regio Salland. Hij legde alle aspecten van het leven in dorpen en op het platte land vast ter illustratie van artikelen in regionale bladen. Van verschillende foto’s willen we graag weten waar deze zijn gemaakt en/of wie er op staan. Dit is zoekplaatje nummer 30 uit deze tweewekelijkse reeks. Het fotoarchief van Herman Wigbels is toegankelijk via de website www.HermanWigbels.nl en www.OudOmmen.nl/beeldbank. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Als we – met betrekking tot het fotoarchief van Herman Wigbels – terugkijken op 2018 willen we graag de volgende personen hartelijk danken voor hun bijdrage aan historische informatie over de foto’s, middels reacties (aantal tussen haakjes) op de website www.HermanWigbels.nl: Anton Heijmerikx (105), Geert Hannink (69), Flip Jonkman (34), Frans Tutert (10), Wim Jansen (7) en Jos Segbers (5).

Reacties met vermelding van archiefnummer haw_59783 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl: Hammerweg 10 in Ommen.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.