Home / / Vorie-Vana Beerzerveld speelt in Vroomshoop

Vorie-Vana Beerzerveld speelt in Vroomshoop

VROOMSHOOP/BEERZERVELD – Vorie-Vana verzorgt op vrijdag 1 en zaterdag 2 februari een toneelvoorstelling in Theater Het Punt in Vroomshoop. De toneelvereniging uit Beerzerveld zet de komedie ‘De Canadese invasie’ (Familie Bruinsma in de bocht) op de planken, geschreven door Carl Slotboom.

De inhoud in het kort: De familie Bruinsma zit in de financiële problemen. De rekeningen blijven binnenstromen, de krant wordt niet meer bezorgd en de telefoon is afgesneden. Om de financiële catastrofe het hoofd te bieden, komt Sjef met de oplossing door werk in de huishouding te zoeken. Daarnaast lijkt het Sjef een goed idee om een kamer te verhuren. Een fotograaf in opleiding reageert en krijgt de kamer. Dan verschijnen onverwachts tante Eef en Oom Frits ten tonele. Helemaal uit Canada gekomen om nicht Truus na vijfendertig jaar een bezoekje te brengen en meteen maar veertien dagen te blijven logeren. Hoe al deze problemen worden opgelost kunt u allemaal zien in deze prachtige komedie.
Beide avonden beginnen om 20.00 uur. Theater Het Punt is gevestigd aan de Burg.Koetjestraat 2-4 te Vroomshoop.
Kaarten zijn te bestellen via de website van Het Punt, www.welkominhetpunt.nl of dagelijks aan de kassa van het theater.
Voor informatie: tel. 0546-705050.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.