Home / / Verrassend Nieuwjaarsconcert Excelsior

Verrassend Nieuwjaarsconcert Excelsior

DALFSEN – Muziekvereniging Excelsior Dalfsen gaf afgelopen zaterdagavond een geslaagd nieuwjaarsconcert. Met dit concert, in een tent naast verenigingsgebouw ‘De Vier Gezichten’, wilde Excelsior met name haar donateurs en ‘leden van de club van 50’ bedanken. Samen werd geproost op een nieuw, muzikaal jaar.
De slagwerkgroep onder leiding van Han Peter Mentjox en de fanfare, onder leiding van Frank Ritsema, speelden afwisselend vlotte stukken van onder andere Coldplay, Anouk, Kensington en Alvaro Soler. Het publiek werd onder andere onthaald op warme chocolademelk en glühwein.

Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.