Home / / Vereniging de Ommerschans genomineerd voor Geschiedenis Online Prijs 2019

Vereniging de Ommerschans genomineerd voor Geschiedenis Online Prijs 2019

OMMEN – De website van de vereniging Ommerschans op het cultuur-historisch platform Mijn Stad Mijn Dorp is genomineerd voor de Geschiedenis Online Prijs 2019.

Iedere twee jaar wordt de Geschiedenis Online Prijs uitgereikt door de Koninklijke Bibliotheek (KB) en DE REE archiefsystemen. Deze twee partners willen het gebruik van internet voor de geschiedbeoefening aanmoedigen en goede ideeën belonen voor websites, apps en andere digitale toepassingen op het gebied van geschiedenis.

De Geschiedenis Online Prijs kent twee prijzen: een juryprijs en een publieksprijs.De jury kijkt niet alleen naar de kwaliteit van de uitvoering, maar ook naar vernieuwende ideeën waarop een online presentatie gebaseerd is. Het publiek kan ook zijn stem uitbrengen op de aangemelde online presentaties. De online presentatie die de meeste stemmen krijgt wint de Publieksprijs. Stemmen kan tot 31 januari via deze pagina. Op 7 februari wordt de winnaar bekend gemaakt.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.