Home / / USV en Wacker in balans tijdens oefenduel

USV en Wacker in balans tijdens oefenduel

NIEUWLEUSEN – Zo sta je op donderdag tot je enkels in de sneeuw en zo speel je op zondag toch nog een oefenwedstrijd tegen Wacker De Wijk. Het duel van USV tegen de ploeg van oud-trainer Theo van ’t Zand was voortdurend in balans en eindigde in 1-1.

Voor rust rust werd er niet gescoord. Wel raakten beide ploegen de lat. Het na rust sterk verjongde USV kwam een kwartier voor tijd op achterstand. Doelman Frank Kooiker was kansloos op de fraaie halve omhaal van Frank Hooyer (0-1). Diep in blessuretijd kwam USV langszij. Leon Kooiker werd onderuit gehaald en benutte zelf de strafschop (1-1). Meteen de eindstand, want er werd niet meer afgetrapt.

Zondag gaat het weer om de punten. USV krijgt op sportpark Hulsterlanden subtopper Mildam op bezoek. Aanvang 14.00 uur.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.