Home / Nieuws / SV Dalfsen gaat kantine verfraaien

SV Dalfsen gaat kantine verfraaien

De kantine van SV Dalfsen krijgt dit jaar een facelift. Er komt onder meer een geheel nieuw interieur, het podium wordt meer bij de kantine betrokken en de audiovisuele installaties worden vervangen.

De plannen zijn uitgewerkt door de werkgroep ‘Verfraaiing kantine’. Deze groep is enkele maanden geleden in het leven geroepen en bestaat uit Ralph Rientjes, Berné Lenferink, Anne Feijen, Gerriët Schutte, Koen Sloot en Eva Visscher. Zij hebben de afgelopen periode een gedetailleerd plan uitgewerkt om de kantine te updaten.

Presentatie
De werkgroep ‘Verfraaiing kantine’ heeft het plan in december voorgelegd aan het bestuur, dat mandaat gaf om deze verder uit te werken. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie zijn de plannen gepresenteerd aan de leden. Ook daar waren de reacties positief.

De financiering van het plan is nagenoeg rond. Er zijn gelden gegenereerd vanuit het bestuur, de kantinecommissie, de Vrienden van SV Dalfsen, de kerstbomenactie en de opleidingsvergoeding van Maarten Pouwels. Ook de deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne zal dit jaar in het teken staan van de verfraaiing van de kantine. Ten slotte is een aantal partners van SV Dalfsen bereid gevonden om de plannen te steunen door hun diensten aan te bieden tegen (zeer) scherp gereduceerde tarieven.

Traject
De grootste werkzaamheden gaan komende zomer plaatsvinden. Na afloop van het voetbalseizoen wordt gestart met de make-over. De oplettende kantinebezoeker zal het echter niet zijn ontgaan dat de eerste klus inmiddels geklaard is. Achter de bar is tijdens de kerstvakantie meer ruimte gecreëerd voor het kantinepersoneel, waarbij bovendien een fraaie kast is geplaatst, zoals te zien op de bovenste foto. Daaronder het ontwerp voor de make-over.

Lees ook

Online masterclass ‘Van de druppel naar de Vecht’

Meedoen vanaf de bank REGIO – Waterschap Drents Overijsselse Delta en waterschap Vechtstromen nodigen bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.