Home / / Stefan Westenbroek geplaatst voor Landenwedstrijd

Stefan Westenbroek geplaatst voor Landenwedstrijd

HEERENVEEN – Afgelopen vrijdag heeft B2-junior Stefan Westenbroek in Heerenveen de selectiewedstrijd voor de landenwedstrijd gereden. Hij plaatste zich voor de landenwedstrijd op op 19 en 20 januari in Groningen.
Loek van Vilsteren heeft zaterdag grote happen van zijn pr’s op de 500 en 1500 meter afgehaald bij de selectiewedstrijd voor de C-junioren. Hij werd tiende, waarmee hij de Landenwedstrijd niet heeft gehaald, maar wel op de gecombineerde landelijke ranglijst over deze wedstrijden steeg van plaats 21 naar 13.

Foto: Niek Burgmeijer

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.