Standhoudersbijeenkomst Damito

DALFSEN – Op 7, 8 en 9 maart wordt de 22e Damito consumentenbeurs gehouden. Inmiddels is het 66 jaar geleden dat de eerste editie plaatsvond, waarvan de opbrengst de laatste 36 jaar voor de Imminkhoeve is. De belangstelling voor de komende beurs is weer groot. Op 29 januari stond de teller op 115 standhouders, 23 sponsors en 51 adverteerders in de beurskrant. Na de beurs vindt evaluatie plaats om iedere beurs weer beter te maken.
Afgelopen dinsdag 29 januari waren de deelnemers in Trefkoele+ bijeen om samen het hele programma en de van belang zijnde aandachtspunten van de beurs door te nemen. De avond werd goed bezocht. Er waren ruim 140 aanwezigen. Het doel van de beurs is dat de ondernemers zich kunnen presenteren, dat de consumenten een gezellig evenement hebben en dat er een mooi resultaat wordt behaald voor het goede doel Imminkhoeve, aldus voorzitter Wim Dankelman in zijn openingswoord. Via een presentatie van directeur Esther van der Kooij van Imminkhoeve kon kennis worden gemaakt met het goede doel. Bedrijfsleider Emily Poppe van Trefkoele+ heeft uitleg gegeven over de (catering) dienstverlening tijdens de beursdagen en verder was er informatie over de mogelijkheden voor standbouw en andere benodigde voorzieningen.

De twee gastsprekers na de pauze vonden beide een aandachtig gehoor voor hun ondernemende onderwerpen. Tom Kikkert had een inspirerende presentatie over het thema ‘De retail van de toekomst is gebaseerd op waarden in plaats van producten!’
Jorrit Drieënhuizen sprak vol enthousiasme over het thema ‘Creëren van online zichtbaarheid en het verzilveren van commerciële kansen door de inzet van social selling’.

Meer informatie is te vinden op www.damito.nl.

Tekst/Foto: Johan Bokma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.