Home / / Spannende filmavond Energy Ommen

Spannende filmavond Energy Ommen

OMMEN – Vrijdagavond 25 januari was het weer zo ver: de jaarlijkse filmavond van gymvereniging Energy Ommen. Bijna negentig jeugdleden hadden zich aangemeld om een avondje te genieten van een mooie film met natuurlijk wat lekkers er bij om de spanning weg te kauwen.

Gymzaal de Slaghen was door de activiteitencommissie van de club en met behulp van Rob en Henk Kampman omgetoverd tot een ware filmzaal. Deze keer echter geen helder tl-licht, trampoline en paard. De zaal was verduisterd, met hier en daar wat sfeerverlichting. De film werd weergegeven op het tussenscherm en het geluid was net zo overweldigend en overdonderend als in de bioscoop. Om half zes werden de jongens en meisjes van groep 1 tot en met 4 begroet. Ze konden wat te drinken pakken en chips of popcorn. Daarna konden ze heerlijk gaan liggen en ravotten op de kussens en matten in de Energy bioscoop! Voor de tweede groep (groep 5 tot en met 8) startte de film om half acht. Ook voor hun was er meer dan genoeg te snaaien. Later op de avond was er ook voor deze groep wat lekkers. Veel kinderen kwamen in hun makkelijke kloffie en hadden dekens, kussens en zelfs knuffels mee. Het was genieten geblazen voor iedereen. Volgend jaar staat de filmavond zeker weer op de agenda van Energy.

www.energy-ommen.nl.

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.