Home / / Geslaagde snertloop en nieuwjaarsreceptie bij OVC’21

Geslaagde snertloop en nieuwjaarsreceptie bij OVC’21

OMMEN – Het nieuwe jaar begon voor OVC’21 zondag 6 januari met de traditionele snertloop. Er deden seniorleden mee en ook een aantal jeugdleden.

Tijdens de snertloop was het druilerig weer, een nat bos, door moeder natuur gecreëerde obstakels in het parcours en Peter Kramer met zijn jachtgeweer. Alle ingrediënten aanwezig voor weer een gezellige loop. Het jachtgeweer werd deskundig gebruikt voor het startschot door niemand minder dan Freek Goeree, trainer/coach OVC’21 1.

Een van de hoogtepunten van de dag was dat alle deelnemers in clubhuis De Spil gezamenlijk genoten van de bekende OVC’21 snert, dit doen ze al meer dan 30 jaar. Een ouderwets gevoel van gezelligheid daalt dan neer in het clubhuis. De nieuwjaarsreceptie was goed bezocht met leden, sponsoren en bestuurders van de zustervereniging. Nadat de aanwezigen elkaar het beste voor het aankomende jaar gewenst hadden opende de nieuwe voorzitter, Gerard Habers, het formele gedeelte met een korte doch krachtige nieuwjaarsrede met een terugblik en een vooruitblik op 2019.

Hierin zat een duidelijke boodschap. OVC’21, OZC en JCO hebben meer vrijwilligers nodig om de toekomst van de clubs te kunnen garanderen. Van barpersoneel tot leiders/trainers voor de jeugdafdeling JCO. Hij deed een dringende oproep aan iedereen. Ook stond de voorzitter stil bij het overlijden, op 49-jarige leeftijd, van de sponsor René van der Ploeg van TKC Zwolle.

Daarnaast werd bekend gemaakt, dat het contract van Freek Goeree, trainer van OVC’21 1 met één seizoen wordt verlengd.

Als vanouds werden de jubilarissen gehuldigd. Jeroen Seisveld had weer genoeg anekdotes uit de oude doos om dit op een pakkende wijze aan elkaar te praten. Het ging hierbij om:
65 jaar lid: Gerard Jansen, Johan Willemsen
50 jaar lid: Jan Henk Pasman, Bert Olthuis, Jos Meijerink
40 jaar lid: Jan Brinkman
25 jaar lid: Martijn Ningbers, Jort Hagedoorn, William Baarslag, Rik Schuurman, Rinus Habers, Wim Regtuit.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.