Home / / Schaatsbroers Everts baankampioen

Schaatsbroers Everts baankampioen

DALFSEN /DEVENTER – In Deventer zijn F-pupil Niels Everts en zijn broer, E-pupil Stefan, baankampioen geworden. De Dalfsenaren reden hiervoor een 100 meter en twee keer de 300. Beide Stokvisdennenschaatsers wonnen alle afstanden en voor Niels was er ook een persoonlijk record op de 100 meter in 16,17. Bij de meisjes E-pupil mocht Sanna van der Velde, ook uit Dalfsen, op drie gaan staan na twee vierde en een derde plaats. De C-pupillen reden de supersprintafstanden; 100, 300 en 500. Hierbij brons voor Mette ten Cate uit Oosterbeek en Jelle Kleinlugtenbeld, wederom een Dalfsenaar. Jelle reed een pr op de 500 in 58,40, Mette deed dat in 1:02,61. B-pupillen Yonne Oonk en Kyara Pasman stonden, zoals wel vaker, om en om boven elkaar. Met een mooie derde plaats op de 700 meter eindigde Pasman na een 100, 500 en 700 meter net naast het podium en Oonk meteen onder haar op vijf.

Foto: families Everts en Kleinlugtenbeld

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.