Home / / Rasechte Dalfsenaar Wim Schrijver krijgt ‘Brood van Verdienste’

Rasechte Dalfsenaar Wim Schrijver krijgt ‘Brood van Verdienste’

DALFSEN – Op de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van de Vrienden van Dalfsen wordt traditioneel een zogenaamd ‘Brood van Verdienste’ uitgereikt. De drukbezochte bijeenkomst werd gehouden in café Nikki’s. Bij gebrek aan een voorzitter sprak bestuurslid Jacques Dekker de aanwezigen toe en verschoof de aandacht naar Wim Schrijver.

Wim is volgens de Vrienden van Dalfsen een rasechte Dalfsenaar en van vele markten thuis. Hij schrijft veel teksten voor DalfsenNet, doet verslag van de gemeenteraad en de bijeenkomsten van de Vrienden. Voor Wim is schrijven als schilderen met woorden, want daarin is hij ook een meester. De ruime inzet van Wim was voor het bestuur van de Vrienden van Dalfsen reden om hem het ‘Brood van Verdienste’ aan te bieden.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.