Home / / Proefles ‘Muziek voor jongens’

Proefles ‘Muziek voor jongens’

DALFSEN – Jongens vanaf groep 3 worden uitgenodigd om een proefles te volgen voor de basiscursus ‘Muziek voor jongens’ die in januari weer van start gaat. Deze proefles wordt gehouden op donderdag 17 januari van 18.30-19.00 uur in de muziekstudio bij Van Linghenhof 16 te Dalfsen. De cursus wordt gegeven door muziekdocent Henk Ophoff. Sfeer en persoonlijke aandacht staan voorop bij de wekelijkse lessen. Al vanaf het begin leren de jongens liedjes spelen op een instrument. Voor inlichtingen en opgave kunt u terecht bij Henk Ophoff, e-mail: ophoff-h@home.nl.

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

REGIO – Mensen die wel een boosterprik wensen, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.