Home / Nieuws / Poolse vrouw (20) rijdt zestig kilometer te hard tussen Ommen en Dalfsen

Poolse vrouw (20) rijdt zestig kilometer te hard tussen Ommen en Dalfsen

DALFSEN / OMMEN – Een twintigjarige vrouw uit Polen is maandag betrapt toen ze met haar auto ruim 120 kilometer per uur reed tussen Ommen en Dalfsen. Aangezien op dat traject slechts 60 kilometer per uur is toegestaan, moest ze haar rijbewijs inleveren.

De vrouw was niet de enige die bestraft werd door de verkeerspolitie. Meerdere bestuurders zijn staande gehouden. Tien keer deelde de politie een boete uit wegens het onvoldoende rechts houden, het vasthouden van de telefoon of het overschrijden van de maximumsnelheid.

Opvallend was ook de aanhouding van een 30-jarige bestuurder uit de gemeente Hardenberg. Zijn rijbewijs was nog ingevorderd vanwege een snelheidsoverschrijding in oktober 2018. Hij werd gisteren echter betrapt op de N377 tussen Coevorden en Slagharen. De man kan een boete en een dagvaarding verwachten.

Lees ook

Online masterclass ‘Van de druppel naar de Vecht’

Meedoen vanaf de bank REGIO – Waterschap Drents Overijsselse Delta en waterschap Vechtstromen nodigen bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.