Home / / OZC Dames 1 wint voetbalkraker

OZC Dames 1 wint voetbalkraker

OMMEN – Het was een meer dan vermakelijke wedstrijd en zowel Heino, dat thuis speelde, als OZC kwamen goed uit de winterstop. Binnen een half uur stond het 3-3, na doelpunten van Ilona Boezelman die de één en twee-nul binnenschoot. Heino kwam al snel weer op 2-2 en zo golfden de aanvallen heen en weer. Leonie Spijkers ronde een zeer goed lopende aanval fraai af en daardoor kwam OZC weer op een 2-3 voorsprong. Maar passend bij het wedstrijdbeeld kwam Heino, na de gelijkmaker binnen te tikken, op een 4-3 voorsprong kort voor rust. Tanja Hamhuis die goed doorliep op de keeper, onderschepte de bal en was er daardoor verantwoordelijk voor dat OZC met een 4-4 ruststand kon gaan rusten. Na de rust een gelijkopgaande wedstrijd maar het was OZC dat aan het langste eind trok doordat Sharon Dunnewind beheerst de 4-5 binnenschoot. Dat bleek ook de winnende te zijn.
Volgende week speelt OZC om half drie thuis tegen ZVV’56 uit Apeldoorn.

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

REGIO – Mensen die wel een boosterprik wensen, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.