Home / / Open huis Vechtdal College Ommen

Open huis Vechtdal College Ommen

OMMEN – Op donderdag 24 januari kunnen leerlingen uit groep 8 kennis komen maken op het Vechtdal College. In een prettige sfeer kunnen zij ontdekken wat de school te bieden heeft. ’s Avonds van 18.00 tot 21.00 uur kunnen ouders met hun kind en andere belangstellenden de school komen bekijken. Het personeel vertelt graag over het complete onderwijsaanbod end de pluspunten van de school.

Het Vechtdal College Ommen is een school waar alle leerwegen onder hetzelfde dak worden aangeboden. Vriendjes en vriendinnetjes gaan meestal naar dezelfde school en wanneer er een overstap noodzakelijk is naar een andere leerweg, blijft een kind gewoon op dezelfde school.

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.